NIEUWSFLASH

Inleefreizen Palestina/Israël: voorjaar en zomer 2014

Kom het zelf zien : op inleefreis naar Israël en Palestina: een unieke kans, alle zintuigen worden geprikkeld in dit land van melk en honing.

Geniet van de Oosterse cultuur, gastvrijheid en natuur. Ervaar zelf hoe het is om in een land vol conflicten je dagelijkse bezigheden te doen. Bezoek Hebron waar het hele centrum is afgesloten ter protectie van een groep Israëlische kolonisten in het centrum van de stad. Maar ook Bethlehem, Ramallah, Nablus, Jeruzalem, Jenin, Tel Aviv, een kolonie, Palestijnse boeren, diverse organisaties, Israeli Comittee against house demolitions, Stop the Wall campaign, Israëlische vredesorganisaties, ex-soldaten die zich uitspreken, orthodoxe zionistische kolonisten, de apartheidsmuur, vluchtelingenkampen, leden van politieke organisaties, ...

In 2014 organiseren we twee groepsreizen, nl. in het voorjaar en in de zomer. Elke reis wordt voorafgegaan door 3 voorbereidende vergaderingen en achteraf is er een evaluatie.
De reis duurt 10 dagen.

Inschrijven en contact: info@palestinasolidariteit.be

Meer info: http://www.palestinasolidariteit.be/acties/inleefreizen.html

 

Warme tweede oproep: Music for Life en Music for Palestina Solidariteit

Music For Life van Studio Brussel gaat dit jaar door van 17 tot en met 24 december vanuit de Schorre in Boom. Dit jaar kan jij via de actie die je opzet Palestina Solidariteit vzw rechtstreeks steunen.  We hopen dan ook dat jullie een toffe actie op touw zetten en de handen uit de mouwen steken om onze werking en campagnes te steunen.  Je kan gaan voor een klassieke actie, soep, wafels, koekjes of wijn verkopen of een optreden organiseren, straatmuzikant spelen, sporten, zoenen of dansen voor het goede doel en dit al vanaf 2 december.

Registreer je op de website: http://musicforlife.stubru.be/registreer en geef Palestina Solidariteit op als goed doel. Je krijgt een account om je activiteit te registreren en jouw Music-for-life-lied te kiezen.  Organiseer dan een actie om geld in te zamelen voor Palestina Solidariteit en dankzij jou komt Palestina Solidariteit dan ook in de kijker op Music for Life!

Wij rekenen op jullie!  Laat ons het ons zeker weten wanneer je een actie hebt geregistreerd!  secretariaat@palestinasolidariteit.be
En dan kan jij op ons rekenen om er in 2014 weer volop tegenaan te gaan en een verschil te maken voor kindgevangenen en kinderen in Palestina.

Bijkomende info van Palestina Solidariteit:

- adres van de hoofdzetel: J.Ectorsstraat 19 3400 Landen
- telefoonnummer van een contactpersoon: 0499 913 214
- e-mail adres van een contactpersoon: secretariaat@palestinasolidariteit.be
- website van de vzw: www.palestinasolidariteit.be
- ondernemingsnummer van de vzw: BE 455 029 275


 

Registreer je op onze website!

Vul jouw gegevens in op onze website en ontvang het Palestinanieuws waarin jij geïnteresseerd bent!
Enkele maanden geleden lanceerden we onze nieuwe website, maar nog niet iedereen heeft zich daarop geregistreerd.  Graag zouden we je willen vragen om je te registreren door eenvoudigweg je emailadres in te vullen en aan te duiden in welk nieuws je geïnteresseerd bent.

Klik op deze link: http://www.palestinasolidariteit.be/user/register

En klaar is kees!
Alvast bedankt!

 

Ons secretariaat is vanaf nu fulltime bemand!

Goed nieuws!  Vanaf heden kan je ons nog beter bereiken!  Ons secretariaat wordt elke weekdag bemand door An, van 9u tot 17u.  Zij is verantwoordelijk voor het secretariaatswerk en de lopende campagnes.   Voor alle vragen kan je dus steeds bij haar terecht! 

De contactgegevens van het secretariaat zijn:

Palestina Solidariteit
Vierwindenstraat 60
1080 Brussel

secretariaat@palestinasolidariteit.be
campaign@palestinasolidariteit.be

Tel.: 02 501 67 49
GSM: 0499 91 32 14