Nieuws over de komende conferentie en nog veel meer!

 

Conferentie 'Palestijn in Israël: ongewenst burger?'

 

Zaal Excelsior bevindt zich op wandelafstand van het Brusselse Zuidstation.

 

 

Stop-G4S-actie op 1 mei in Gent: doet u ook mee?

 

 

 

Wil u ook dat Stad Gent haar banden met dit bedrijf verbreekt, zolang G4S de mensenrechten en het internationaal recht schendt?

 

 

 

20 km zweten voor Palestina

 

Op zondag 18 mei gaat de jaarlijkse 20 km van Brussel weer door. Voor de 35ste keer zullen enkele tienduizenden lopers hun beste beentje voorzetten om de tocht tot een goed einde te brengen. Eén onder hen is Dirk Demulder, bestuurslid van Palestina Solidariteit vzw. Hij zal in naam van onze organisatie lopen en u kan hem sponsoren!  Hij doet dit al voor de derde keer en dit jaar wordt er specifiek geld ingezameld om de Stop-G4S-campagne te kunnen verder zetten. 

 

 

 

Deel en stem: kortfilm van Palestina Solidariteit genomineerd voor de European Video Challenge 2014 van Radical Democracy

Het leven van een doodgewoon Belgisch gezin wordt verwoest wanneer het leger hun huis binnenvalt en hun 13 jarige zoon arresteert. Een verhaal dat fictie lijkt in Europa maar bijna elke dag gebeurt in de Bezette Palestijnse Gebieden. Spijtig genoeg met de medeplichtigheid van het internationale beveiligingsbedrijf G4S. Misschien is Palestina ver weg maar G4S is overal rondom ons aanwezig.