Newsflash Palestina Solidariteit

Een welgemeende dank!

Een welgemeende dank aan alle vrijwilligers en sponsors die ons vooruit geholpen hebben vorig jaar!!!

 

uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Het hele team van Palestina Solidariteit wenst u een spetterend 2014, gevuld met warmte, liefde en solidariteit.

Wij nodigen u vriendelijk uit op de nieuwjaarsreceptie van Palestina Solidariteit op donderdag 23 januari 2014 om 18 uur, in de gebouwen van Oxfam, Vier-windenstraat 60 te 1080 Brussel.

 

Palestina voor dummy’s: basisvormingen met brunch

Jij bent geïnteresseerd in Palestina? Je weet dat er onrecht geschiedt, maar je begrijpt niet hoe de vork juist aan de steel zit? Je wil een duidelijk overzicht krijgen van het Israëlisch-Palestijns conflict, maar weet niet waar te beginnen? Dan heeft Palestina Solidariteit dé oplossing voor jou!

 

Lidgeldhernieuwing

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan, zouden we je vriendelijk willen vragen om je lidgeld te hernieuwen of voor de eerste keer de stap te zetten om lid te worden. Het is mede dankzij deze steun dat Palestina Solidariteit haar werk voor de rechten van de Palestijnen kan verder zetten.

 

Stortingen voor Palestina Solidariteit

Palestina Solidariteit denkt nogmaals van harte de gulle schenkers voor hun steun aan de projecten in Palestina en voor de werking van Palestina Solidariteit! Het is een hart onder de riem voor de vele vrijwilligers die een groot deel van de werking dragen, samen met onze betaalde werkkracht.