20 km zweten voor Palestina

 

Op zondag 18 mei gaat de jaarlijkse 20 km van Brussel weer door. Voor de 35ste keer zullen enkele tienduizenden lopers hun beste beentje voorzetten om de tocht tot een goed einde te brengen. Eén onder hen is Dirk Demulder, bestuurslid van Palestina Solidariteit vzw. Hij zal in naam van onze organisatie lopen en u kan hem sponsoren!  Hij doet dit al voor de derde keer en dit jaar wordt er specifiek geld ingezameld om de Stop-G4S-campagne te kunnen verder zetten. 

 

G4S is een bewakingsbedrijf dat medeplichtig is aan Israëls schendingen van het internationaal recht en de mensenrechten, omdat dit bedrijf de bewaking voorziet van ondermeer de Israëlische gevangenissen waarin Palestijnse (kind)gevangenen worden opgesloten, de illegale Israëlische kolonies en de apartheidsmuur.

 

Palestina Solidariteit wil dat er geen contracten worden verleend aan G4S, zolang dit bedrijf medeplichtig is aan het voortzetten van Israëls apartheidsregime en Israëls bezetting van de Palestijnse gebieden.  Palestina Solidariteit ontvangt geen structurele werkingssubsidies en daardoor is elk bedrag – hoe klein ook – meer dan welgekomen.

 

Rekeningnummer Palestina Solidariteit (Ectorsstraat 19, 3400 Landen):

IBAN: BE64 5230 8014 8852
BIC: TRIOBEBB

Met vermelding:  steun Dirk 20 Km

 

Op de dag zelf kan u - eventueel met uw Free Palestine-T-shirt e.d. - Dirk een hart onder de riem steken door om 10u aanwezig te zijn bij de start in het Jubelpark. Daar is ook de aankomst voorzien. Dirk probeert binnen 1u35min de twintig kilometer te lopen. Moedigt u hem aan door een grote of minder grote gift?

 

Indien u zelf mee gaat lopen die dag, houdt niets u natuurlijk tegen om u ook te laten sponsoren voor Palestina Solidariteit!

 

Voor meer info kan u terecht op info@palestinasolidariteit.be of 0474 47 08 470474 47 08 47.

Alvast bedankt!